Bog & idéHanne Pallesen

Bøger skrevet af Hanne Pallesen

Læs mere om Hanne Pallesen
2 produkter
2 produkter
Sociologi og rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologi og rehabiliteringJette Bangshaab
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi og rehabilitering
Mennesket i bevægelse
Mennesket i bevægelseHanne Pallesen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Mennesket i bevægelse

Mere om Hanne Pallesen

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger skrevet af Hanne Pallesen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Pallesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sociologi og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Neurologi og neurorehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Mennesket i bevægelse" udgivet af Munksgaard - "Mennesket i bevægelse" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Neurologi og neurorehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Hanne Pallesens bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Hanne Pallesen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Hanne Pallesen bøger i flere forskellige formater. Pallesen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hanne Pallesens "Sociologi og rehabilitering"

Hos Bog & idé er "Sociologi og rehabilitering" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Neurologi og neurorehabilitering" af Hanne Pallesen

"Neurologi og neurorehabilitering" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Pallesen