Bog & idéHanne Petersen

Bøger skrevet af Hanne Petersen

Læs mere om Hanne Petersen
2 produkter
2 produkter
Håndbog for sprogvejledere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog for sprogvejledereSuzanne Krogh
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog for sprogvejledere
Retspluralisme i praksis - grønlandske inspirationer
Retspluralisme i praksis - grønlandske inspirationerHanne Petersen
299,95 DKK
EBOG
(0)
Retspluralisme i praksis - grønlandske inspirationer

Mere om Hanne Petersen

Hanne Petersen har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Petersens nyeste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Hanne Petersens bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "El Cuarto Misterioso" udgivet af Alinea - "El cuarto misterioso video/DVD" udgivet af Alinea - "Retspluralisme i praksis - grønlandske inspirationer" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Contemporary gender relations and changes in legal cultures" udgivet af Djøf Publishing - "Håndbog for sprogvejledere" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Volver - undervisningsbog til gymnasiet" udgivet af Alinea

Bøger skrevet af Hanne Petersen

Hanne Petersen har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Hanne Petersen bøger i forskellige formater. Petersens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"El Cuarto Misterioso" af Hanne Petersen

Hos Bog & idé er "El Cuarto Misterioso" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på spa og er udgivet af Alinea.

Hanne Petersen "El cuarto misterioso video/DVD"

"El cuarto misterioso video/DVD" er tilgængelig online som dvd. Endnu en af Hanne Petersen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på und og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Petersen