Bog & idéHanne Prien - med bidrag fra Helle Aakvist & Frank Christensen

Bøger skrevet af Hanne Prien - med bidrag fra Helle Aakvist & Frank Christensen

Læs mere om Hanne Prien - med bidrag fra Helle Aakvist & Frank Christensen
1 produkter
1 produkter
'Passioneret, sårbar - og stærk'
'Passioneret, sårbar - og stærk'Hanne Prien
129,95 DKK
Paperback
(0)
'Passioneret, sårbar - og stærk'

Mere om Hanne Prien - med bidrag fra Helle Aakvist & Frank Christensen

Hanne Prien - med bidrag fra Helle Aakvist & Frank Christensen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Passioneret, sårbar - og stærk". Den er publiceret af NLP Huset på dansk. "Passioneret, sårbar - og stærk" er desuden tilknyttet serien "Enneagrammet - typen om typen".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Passioneret, sårbar - og stærk" af Hanne Prien - med bidrag fra Helle Aakvist & Frank Christensen

Det er muligt at købe Hanne Prien - med bidrag fra Helle Aakvist & Frank Christensens "Passioneret, sårbar - og stærk" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Enneagrammet - typen om typen". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af NLP Huset.

Endnu en af Hanne Prien - med bidrag fra Helle Aakvist & Frank Christensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Prien - med bidrag fra Helle Aakvist & Frank Christensen