Bog & idéHanne Rahbæk & Jens Røn

Bøger skrevet af Hanne Rahbæk & Jens Røn

Læs mere om Hanne Rahbæk & Jens Røn
1 produkter
1 produkter
Kommenteret straffelov - Speciel del
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommenteret straffelov - Speciel delLasse Lund Madsen
1385,96 DKK
Hardback
(0)
Kommenteret straffelov - Speciel del

Mere om Hanne Rahbæk & Jens Røn

Hanne Rahbæk & Jens Røn har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kommenteret straffelov - Speciel del". Den er publiceret af Djøf Forlag på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kommenteret straffelov - Speciel del" af Hanne Rahbæk & Jens Røn

"Kommenteret straffelov - Speciel del" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Røn, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Rahbæk & Jens Røn