Bog & idéHanne Ramsbøl

Bøger skrevet af Hanne Ramsbøl

Læs mere om Hanne Ramsbøl
1 produkter
1 produkter
Perspektiver på udsathed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Perspektiver på udsathedMads Uffe Pedersen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på udsathed

Mere om Hanne Ramsbøl

Der er blot én bog af Hanne Ramsbøl tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Perspektiver på udsathed". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Perspektiver på udsathed" af Hanne Ramsbøl

Det er muligt at købe Hanne Ramsbøls "Perspektiver på udsathed" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Hanne Ramsbøl fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Ramsbøl