Bog & idéHanne Schneider

Bøger skrevet af Hanne Schneider

Læs mere om Hanne Schneider
4 produkter
4 produkter
Håndværk og design - en fagmetodik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndværk og design - en fagmetodikStig Pedersen
243,95 DKK
Hæftet
(1)
Håndværk og design - en fagmetodik
Håndværk og design - en fagdidaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndværk og design - en fagdidaktikStig Pedersen
243,95 DKK
Hæftet
(2)
Håndværk og design - en fagdidaktik
Elevens læring og udvikling
Elevens læring og udviklingVibeke Petersen
299,95 DKK
Bog
Elevens læring og udvikling
Gyldendals Metodehåndbog
Gyldendals MetodehåndbogHans Jørgen Kristensen
399,95 DKK
Indbundet
Gyldendals Metodehåndbog

Mere om Hanne Schneider

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Hanne Schneider. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Schneider.
Bøgerne fra Hanne Schneider kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Elevens læring og udvikling" udgivet af Gyldendal - "Håndværk og design - en fagmetodik" udgivet af Gyldendal - "Håndværk og design - en fagdidaktik " i serien "Lærerbiblioteket" udgivet af Gyldendal - "Elevens læring og udvikling" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals Metodehåndbog" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Didaktiske studier. Tværfaglighed" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole

Bøger af Hanne Schneider

Der er seks tilgængelige bøger af Hanne Schneider hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Hanne Schneider bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Schneider publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Elevens læring og udvikling" af Hanne Schneider

Hos Bog & idé er "Elevens læring og udvikling" tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Schneider, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Håndværk og design - en fagmetodik" af Hanne Schneider

"Håndværk og design - en fagmetodik" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Schneider