Bog & idéHanne Skov

Bøger skrevet af Hanne Skov

Læs mere om Hanne Skov
3 produkter
3 produkter
Kreativitet i ergoterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kreativitet i ergoterapiWinnie Snedker Jørgensen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Kreativitet i ergoterapi
Forskningens maskinrum
Forskningens maskinrumCathrine Hasse
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskningens maskinrum
Som man råber i skoven
Som man råber i skovenHanne Skov
269,95 DKK
Paperback
(0)
Som man råber i skoven

Mere om Hanne Skov

Hvis du leder efter en bog af Hanne Skov, har du et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Skovs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forskningens maskinrum" udgivet af U Press - "Som man råber i skoven" udgivet af Bogforlaget Frydenlund - "Kreativitet i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "Som man råber i skoven" udgivet af Frydenlund

Bøger af Hanne Skov

Der er fire tilgængelige bøger af Hanne Skov hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Hanne Skov kommer i samtlige formater. Skovs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hanne Skovs "Forskningens maskinrum"

"Forskningens maskinrum" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er U Press, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Hanne Skov "Som man råber i skoven"

Det er muligt at købe Hanne Skovs "Som man råber i skoven" som ebog. Hvis du køber "Som man råber i skoven" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Bogforlaget Frydenlund, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Skov