Bog & idéHanne Sletterød

Bøger skrevet af Hanne Sletterød

Læs mere om Hanne Sletterød
1 produkter
1 produkter
Psykiatrisk sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykiatrisk sygeplejeHanne Sletterød
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykiatrisk sygepleje

Mere om Hanne Sletterød

Hanne Sletterød har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Psykiatrisk sygepleje". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Psykiatrisk sygepleje" af Hanne Sletterød

Det er muligt at købe Hanne Sletterøds "Psykiatrisk sygepleje" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Hanne Sletterød fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Sletterød