Bog & idéHanne Søndergaard Birkmose

Bøger skrevet af Hanne Søndergaard Birkmose

Læs mere om Hanne Søndergaard Birkmose
2 produkter
2 produkter
Lov om forvaltere af alternative investeringsfonde mv.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lov om forvaltere af alternative investeringsfonde mv.Louise Studstrup Muurholm
2033,96 DKK
Hardback
(0)
Lov om forvaltere af alternative investeringsfonde mv.
Dansk Privatret HA og HD
Dansk Privatret HA og HDRené Franz Henschel
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk Privatret HA og HD

Mere om Hanne Søndergaard Birkmose

Der findes forskellige bøger skrevet af Hanne Søndergaard Birkmose til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Birkmose.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk Privatret HA og HD" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk Privatret HA(jur.)" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk privatret" udgivet af Djøf Forlag - "Lov om forvaltere af alternative investeringsfonde mv." udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Selskaber – Aktuelle emner II" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk Privatret HA og HD" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk Privatret HA(jur.)" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk privatret" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk Privatret HA og HD" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk Privatret HA(jur.)" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk Privatret 19. udg." udgivet af Djøf Forlag

Mere om Hanne Søndergaard Birkmoses bøger

Hanne Søndergaard Birkmose har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Birkmoses bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Birkmose er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hanne Søndergaard Birkmoses "Dansk Privatret HA og HD"

"Dansk Privatret HA og HD" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Hanne Søndergaard Birkmose "Dansk Privatret HA(jur.)"

Hos Bog & idé er "Dansk Privatret HA(jur.)" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Søndergaard Birkmose