Bog & idéHanne Sparholt Jørgensen

Bøger skrevet af Hanne Sparholt Jørgensen

Læs mere om Hanne Sparholt Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
619,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik

Mere om Hanne Sparholt Jørgensen

Hanne Sparholt Jørgensen har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Jørgensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels

Hanne Sparholt Jørgensens bøger

Hanne Sparholt Jørgensen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Jørgensens bøger fås blot som indbundet. Jørgensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hanne Sparholt Jørgensens "Gymnasiepædagogik"

"Gymnasiepædagogik" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Hanne Sparholt Jørgensen "Gymnasiepædagogik"

Det er muligt at købe Hanne Sparholt Jørgensens "Gymnasiepædagogik" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Sparholt Jørgensen