Bog & idéHanne Stengaard Larsen

Bøger skrevet af Hanne Stengaard Larsen

Læs mere om Hanne Stengaard Larsen
1 produkter
1 produkter
Lægelatin
LægelatinHanne Stengaard Larsen
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Lægelatin

Mere om Hanne Stengaard Larsen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Hanne Stengaard Larsen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Stengaard Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lægelatin" udgivet af Munksgaard - "Lægelatin" udgivet af Gyldendal

Mere om Hanne Stengaard Larsens bøger

Hanne Stengaard Larsen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Hanne Stengaard Larsen fås i flere forskellige formater. Stengaard Larsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hanne Stengaard Larsens "Lægelatin"

Det er muligt at købe Hanne Stengaard Larsens "Lægelatin" som e-bog (pdf-format). Det betyder, at du kan læse "Lægelatin" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Hanne Stengaard Larsen "Lægelatin"

Hos Bog & idé er "Lægelatin" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Stengaard Larsen