Bog & idéHanne Thorsen

Bøger skrevet af Hanne Thorsen

Læs mere om Hanne Thorsen
1 produkter
1 produkter
Lærebog i massage
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i massageSusse Broberg
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i massage

Mere om Hanne Thorsen

Hanne Thorsen har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Thorsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i massage" udgivet af Munksgaard - "Lærebog i massage" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Lærebog i massage " i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i massage" udgivet af Munksgaard

Hanne Thorsens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Hanne Thorsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Hanne Thorsen kommer i flere forskellige formater. Thorsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hanne Thorsens "Lærebog i massage"

Det er muligt at købe Hanne Thorsens "Lærebog i massage" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Lærebog i massage" af Hanne Thorsen

"Lærebog i massage" kan købes online som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Lærebog i massage" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Thorsen