Bog & idéHanne Trautner-Kromann.

Bøger skrevet af Hanne Trautner-Kromann.

Læs mere om Hanne Trautner-Kromann.
1 produkter
1 produkter
A Story of Immigration
A Story of ImmigrationMartin Schwarz Lausten
189,95 DKK
Hæftet
(0)
A Story of Immigration

Mere om Hanne Trautner-Kromann.

Der er blot én bog af Hanne Trautner-Kromann. tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "A story of immigration". Den er publiceret af Johansen Grafisk A/S på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"A story of immigration" af Hanne Trautner-Kromann.

Det er muligt at købe Hanne Trautner-Kromann.s "A story of immigration" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Johansen Grafisk A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Hanne Trautner-Kromann. fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Trautner-Kromann.