Bog & idéHanne V. Moltke (red.)

Bøger skrevet af Hanne V. Moltke (red.)

Læs mere om Hanne V. Moltke (red.)
1 produkter
1 produkter
Systemisk coaching
Systemisk coachingAsbjørn Molly (red.)
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Systemisk coaching

Mere om Hanne V. Moltke (red.)

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Hanne V. Moltke (red.). Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Moltke (red.)s nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Systemisk coaching" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Systemisk coaching" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Hanne V. Moltke (red.)s bøger

Du kan finde to bøger af Hanne V. Moltke (red.) her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Hanne V. Moltke (red.) kan købes i flere forskellige formater. Moltke (red.)s bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Systemisk coaching" af Hanne V. Moltke (red.)

"Systemisk coaching" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Moltke (red.)s serie "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Hanne V. Moltke (red.) "Systemisk coaching"

Det er muligt at købe Hanne V. Moltke (red.)s "Systemisk coaching" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Systemisk coaching" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne V. Moltke (red.)