Bog & idéHanne Wacher Kjærgaard

Bøger skrevet af Hanne Wacher Kjærgaard

4 produkter
4 produkter
Stifinderen
StifinderenHanne Wacher & Kim Kjærgaard
109,95 DKK
Indbundet
(0)
Stifinderen
Step by Step
Step by StepHanne Wacher og Kim Kjærgaard
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Step by Step
Stifinderen
StifinderenHanne Wacher & Kim Kjærgaard
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Stifinderen
Det konvergente læringsrum
Det konvergente læringsrumHanne Wacher Kjærgaard
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Det konvergente læringsrum

Mere om Hanne Wacher Kjærgaard

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Hanne Wacher Kjærgaard. Det er "Det konvergente læringsrum". Det er Klim, der har udgivet den på dansk. "Det konvergente læringsrum" er desuden tilknyttet serien "Literacy & læring".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hanne Wacher Kjærgaards "Det konvergente læringsrum"

"Det konvergente læringsrum" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Literacy & læring". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Kjærgaard, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Wacher Kjærgaard