Bog & idéHanne Wacher og Kim Kjærgaard

Bøger skrevet af Hanne Wacher og Kim Kjærgaard

Læs mere om Hanne Wacher og Kim Kjærgaard
2 produkter
2 produkter
Step by Step - Facithæfte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Step by Step - FacithæfteHanne Wacher og Kim Kjærgaard
71,96 DKK
Hæftet
(0)
Step by Step - Facithæfte
Step by Step
BOEGERTILSTAERKPRIS
Step by StepHanne Wacher og Kim Kjærgaard
134,96 DKK
Indbundet
(0)
Step by Step

Mere om Hanne Wacher og Kim Kjærgaard

Der er flere bøger skrevet af Hanne Wacher og Kim Kjærgaard tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kjærgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Step by step - en engelsk basisgrammatik med øvelser" udgivet af Andrico - "Step by Step" udgivet af Forlaget Andrico

Bøger af Hanne Wacher og Kim Kjærgaard

Der er to tilgængelige udgivelser af Hanne Wacher og Kim Kjærgaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Kjærgaards bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Kjærgaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hanne Wacher og Kim Kjærgaards "Step by step - en engelsk basisgrammatik med øvelser"

Det er muligt at købe Hanne Wacher og Kim Kjærgaards "Step by step - en engelsk basisgrammatik med øvelser" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Andrico.

"Step by Step" af Hanne Wacher og Kim Kjærgaard

Det er muligt at købe Hanne Wacher og Kim Kjærgaards "Step by Step" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Forlaget Andrico, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Wacher og Kim Kjærgaard