Bog & idéHanne Warming Nielsen

Bøger skrevet af Hanne Warming Nielsen

Læs mere om Hanne Warming Nielsen
4 produkter
4 produkter
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektivPeter Dahler-Larsen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv
Plejefamilie
BOEGERTILSTAERKPRIS
PlejefamilieHanne Warming
377,96 DKK
Hæftet
(0)
Plejefamilie
Narrativ forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Narrativ forskningHanne Warming
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Narrativ forskning
Interview med børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Interview med børnDina Danielsen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Interview med børn

Mere om Hanne Warming Nielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Hanne Warming Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nielsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Interview med børn" udgivet af Gyldendal - "Narrativ forskning" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Plejefamilie" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Hanne Warming Nielsen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Hanne Warming Nielsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Nielsen fås blot som hæftet. Nielsens bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hanne Warming Nielsens "Interview med børn"

Det er muligt at købe Hanne Warming Nielsens "Interview med børn" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Hanne Warming Nielsen "Narrativ forskning"

Det er muligt at købe Hanne Warming Nielsens "Narrativ forskning" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Nielsens serie "Sociologi". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hanne Warming Nielsen