Bog & idéHannes Råstam

Bøger skrevet af Hannes Råstam

1 produkter
1 produkter
Den falske seriemorder
STREAM
Den falske seriemorderHannes Råstam
99,95 DKK
Lydbog
(4)
Den falske seriemorder

Mere om Hannes Råstam

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Hannes Råstam. På listen nedenfor finder du de seneste af Råstams bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den falske seriemorder" udgivet af Informations Forlag - "Den falske seriemorder" udgivet af Information - "Den falske seriemorder" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Hannes Råstams bøger

Du kan købe tre bøger af Hannes Råstam her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Råstams bøger kommer i flere formater. Råstams bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den falske seriemorder" af Hannes Råstam

Hos Bog & idé er "Den falske seriemorder" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Informations Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Hannes Råstam "Den falske seriemorder"

Det er muligt at købe Hannes Råstams "Den falske seriemorder" som e-bog. Hvis du køber "Den falske seriemorder" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Information, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hannes Råstam