Bog & idéHans Brøchner

Bøger skrevet af Hans Brøchner

Læs mere om Hans Brøchner
1 produkter
1 produkter
Hans Brøchners breve til Julie Thomsen
Hans Brøchners breve til Julie ThomsenHans Brøchner
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Hans Brøchners breve til Julie Thomsen

Mere om Hans Brøchner

Hans Brøchner har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Brøchners bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hans Brøchners bidrag til Kierkegaard-receptionen i Danmark" i serien "Scientia danica¤Series H, Humanistica, 8" udgivet af Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab - "Hans Brøchners breve til Julie Thomsen" i serien "Universitets-Jubilæets danske Samfunds skriftserie" udgivet af Museum Tusculanum - "Hans Brøchners rejsedagbøger fra årene 1847 og 1852-1853" udgivet af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab. C.A. Reitzel

Bøger skrevet af Hans Brøchner

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Hans Brøchner hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Hans Brøchner bøger i udvalgte formater. Hans Brøchner bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hans Brøchners "Hans Brøchners bidrag til Kierkegaard-receptionen i Danmark"

"Hans Brøchners bidrag til Kierkegaard-receptionen i Danmark" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Brøchners serie "Scientia danica¤Series H, Humanistica, 8". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab.

"Hans Brøchners breve til Julie Thomsen" af Hans Brøchner

Det er muligt at købe Hans Brøchners "Hans Brøchners breve til Julie Thomsen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Universitets-Jubilæets danske Samfunds skriftserie". Det er Museum Tusculanum, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Brøchner