Bog & idéHans Chr. Schram Viemose

Bøger skrevet af Hans Chr. Schram Viemose

Læs mere om Hans Chr. Schram Viemose
2 produkter
2 produkter
Træk på Tryk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Træk på TrykHans Chr. Schram Viemose
179,96 DKK
Paperback
(0)
Træk på Tryk
Styrket Borgerkontakt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Styrket BorgerkontaktHans Chr. Schram Viemose
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Styrket Borgerkontakt

Mere om Hans Chr. Schram Viemose

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Hans Chr. Schram Viemose. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Viemose.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Træk på Tryk" udgivet af VIEMOSE - "Styrket Borgerkontakt" udgivet af Viemose - "Styrket borgerkontakt" udgivet af Viemose

Hans Chr. Schram Viemoses bøger

Hans Chr. Schram Viemose har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Hans Chr. Schram Viemose kan købes i flere formater. Bøgerne af Viemose er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: VIEMOSE.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Træk på Tryk" af Hans Chr. Schram Viemose

Det er muligt at købe Hans Chr. Schram Viemoses "Træk på Tryk" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er VIEMOSE, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Hans Chr. Schram Viemose "Styrket Borgerkontakt"

Det er muligt at købe Hans Chr. Schram Viemoses "Styrket Borgerkontakt" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Viemose.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Chr. Schram Viemose