Bog & idéHans Dam Christensen

Bøger skrevet af Hans Dam Christensen

Læs mere om Hans Dam Christensen
1 produkter
1 produkter
Forskydningens kunst
Forskydningens kunstHans Dam Christensen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskydningens kunst

Mere om Hans Dam Christensen

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Hans Dam Christensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk museumsformidling i 400 år" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Billeder og viden" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Visuel kultur" udgivet af Multivers - "Forskydningens kunst" udgivet af Multivers

Mere om Hans Dam Christensens bøger

Du kan bestille fire bøger af Hans Dam Christensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Christensens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dansk museumsformidling i 400 år" af Hans Dam Christensen

"Dansk museumsformidling i 400 år" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Hans Dam Christensen "Billeder og viden"

Hos Bog & idé er "Billeder og viden" tilgængelig som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Billeder og viden" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Christensens serie "Medier, kommunikation, journalistik". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Dam Christensen