Bog & idéHans Jørgen Staugaard

Bøger skrevet af Hans Jørgen Staugaard

Læs mere om Hans Jørgen Staugaard
1 produkter
1 produkter
Profession
ProfessionHans Jørgen Staugaard
189,95 DKK
Paperback
(1)
Profession

Mere om Hans Jørgen Staugaard

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Hans Jørgen Staugaard. På listen nedenfor finder du de seneste af Staugaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Profession" i serien "Professionernes begreber" udgivet af Samfundslitteratur - "Profession" i serien "Professionernes begreber" udgivet af Samfunslitteratur - "Just DUIT! " i serien "Seriehæfte" udgivet af VCN, Forskning og udvikling - "Flexvidere" udgivet af Books on Demand - "FlexVid: Fleksible arbejdsformer i videregående uddannelser" udgivet af Books on Demand - "Just DUIT!" udgivet af Books on Demand

Hans Jørgen Staugaards bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Hans Jørgen Staugaard hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Hans Jørgen Staugaard kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Staugaard opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hans Jørgen Staugaards "Profession"

"Profession" er tilgængelig online som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Staugaard, kan du godt glæde dig. Bogen er med i Staugaards serie "Professionernes begreber". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Profession" af Hans Jørgen Staugaard

Hos Bog & idé er "Profession" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Staugaards serie "Professionernes begreber". Det er Samfunslitteratur, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Jørgen Staugaard