Bog & idéHans Kragh Jacobsen

Bøger skrevet af Hans Kragh Jacobsen

Læs mere om Hans Kragh Jacobsen
5 produkter
5 produkter
Bullerfnis på bog
Bullerfnis på bogHans Kragh Jacobsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Bullerfnis på bog
Tigerbalsam
STREAM
TigerbalsamHans Kragh Jacobsen
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Tigerbalsam
Tigerbalsam
TigerbalsamHans Kragh Jacobsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Tigerbalsam
Ballade om en middelmådig svømmer
Ballade om en middelmådig svømmerHans Kragh Jacobsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Ballade om en middelmådig svømmer
Sko på bordet
Sko på bordetHans Kragh Jacobsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Sko på bordet

Mere om Hans Kragh Jacobsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Hans Kragh Jacobsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jacobsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bullerfnis på bog" udgivet af SAGA Egmont - "Sko på bordet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ballade om en middelmådig svømmer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tigerbalsam" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tigerbalsam" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Hans Kragh Jacobsens bøger

Du kan finde fem bøger af Hans Kragh Jacobsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Hans Kragh Jacobsen fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Jacobsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hans Kragh Jacobsens "Bullerfnis på bog"

Hos Bog & idé er "Bullerfnis på bog" tilgængelig som ebog. "Bullerfnis på bog" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.

Hans Kragh Jacobsen "Sko på bordet"

Hos Bog & idé er "Sko på bordet" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Sko på bordet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Hans Kragh Jacobsen