Bog & idéHans La Cour

Bøger skrevet af Hans La Cour

Læs mere om Hans La Cour
2 produkter
2 produkter
Den rejsende
Den rejsendeHans La Cour
99,95 DKK
EBOG
(0)
Den rejsende
Den rejsende
STREAM
Den rejsendeHans La Cour
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Den rejsende

Mere om Hans La Cour

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Hans La Cour. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Cour.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kampen om America's Cup" udgivet af Aschehoug - "Den rejsende" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den rejsende" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Hans La Cour

Du kan finde tre bøger af Hans La Cour her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Cours bøger fås i udvalgte formater. Cours bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Hans La Cours "Kampen om America's Cup"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Hans La Cour. Det er Aschehoug, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Den rejsende" af Hans La Cour

Hos Bog & idé er "Den rejsende" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Den rejsende" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hans La Cour