Bog & idéHarald Illsøe

Bøger skrevet af Harald Illsøe

Læs mere om Harald Illsøe
1 produkter
1 produkter
De gamle bogomslag
BOEGERTILSTAERKPRIS
De gamle bogomslagHarald Illsøe
339,96 DKK
Indbundet
(0)
De gamle bogomslag

Mere om Harald Illsøe

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Harald Illsøe. Det er "De gamle bogomslag". Den er udgivet af Det Kongelige Bibliotek¤Museum Tusculanum på dansk. "De gamle bogomslag" er desuden en del af serien "Danish Humanist Texts and Studies".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Harald Illsøes "De gamle bogomslag"

Hos Bog & idé er "De gamle bogomslag" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er med i serien "Danish Humanist Texts and Studies". Det er Det Kongelige Bibliotek¤Museum Tusculanum, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Illsøe, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Harald Illsøe