Bog & idéHarald Nesse

Bøger skrevet af Harald Nesse

Læs mere om Harald Nesse
1 produkter
1 produkter
Textbook of Removable Prosthodontics
BOEGERTILSTAERKPRIS
Textbook of Removable ProsthodonticsPercy Milleding
476,96 DKK
Indbundet
(0)
Textbook of Removable Prosthodontics

Mere om Harald Nesse

Hvis du søger en bog fra Harald Nesse, tilbyder vi et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nesses nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Textbook of Removable Prosthodontics" udgivet af Munksgaard - "Textbook of Removable Prosthodontics" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Harald Nesse

Der er to tilgængelige bøger af Harald Nesse hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Nesses bøger fås i et udvalg af formater. Nesses bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Textbook of Removable Prosthodontics" af Harald Nesse

Hos Bog & idé er "Textbook of Removable Prosthodontics" tilgængelig som e-bog (pdf-format). "Textbook of Removable Prosthodontics" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Harald Nesse "Textbook of Removable Prosthodontics"

Det er muligt at købe Harald Nesses "Textbook of Removable Prosthodontics" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Harald Nesse