Bog & idéHarper Collins

Bøger skrevet af Harper Collins

Læs mere om Harper Collins
1 produkter
1 produkter
Collins GEM English-Korean - Korean-English
Collins GEM English-Korean - Korean-EnglishHarper Collins
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Collins GEM English-Korean - Korean-English

Mere om Harper Collins

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Harper Collins. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Collins.
Bøgerne fra Harper Collins udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sådan tænker børn - sådan lærer de" udgivet af Gyldendal - "Collins GEM English-Korean - Korean-English" udgivet af Collins - "Collins German Dictionary & Grammar" udgivet af HarperCollins Publishers - "Collins English-Turkish, Turkish-English Dictionary" i serien "Collins GEM" udgivet af Collins - "Collins English-Arabic, Arabic-English Dictionary" i serien "Collins GEM" udgivet af Collins

Bøger skrevet af Harper Collins

Du kan købe fem bøger af Harper Collins her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Harper Collins bøger i flere forskellige formater. Harper Collins bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Harper Collins' "Sådan tænker børn - sådan lærer de"

"Sådan tænker børn - sådan lærer de" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Collins GEM English-Korean - Korean-English" af Harper Collins

"Collins GEM English-Korean - Korean-English" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Collins, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på flere sprog.
Detaljer
Fulde navn:
Harper Collins