Bog & idéHéctor García

Bøger skrevet af Héctor García

Læs mere om Héctor García
0 produkter

Mere om Héctor García

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Héctor García. På listen nedenfor finder du Garcías nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ikigai" udgivet af People'sPress - "Ikigai" udgivet af People'sPress

Bøger af Héctor García

Héctor García har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Garcías bøger kommer i samtlige formater. Garcías bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af People'sPress.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ikigai" af Héctor García

Hos Bog & idé er "Ikigai" tilgængelig som lydbog. Med Héctor Garcías "Ikigai" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Ikigai" af Héctor García

"Ikigai" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Héctor García