Bog & idéHelen E. Dziemidko

Bøger skrevet af Helen E. Dziemidko

Læs mere om Helen E. Dziemidko
1 produkter
1 produkter
Energi medicin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Energi medicinHelen E. Dziemidko
143,96 DKK
Hæftet
(0)
Energi medicin

Mere om Helen E. Dziemidko

Der er kun én bog af Helen E. Dziemidko tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Energi medicin". Den er udgivet af Paludan på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Energi medicin" af Helen E. Dziemidko

Det er muligt at købe Helen E. Dziemidkos "Energi medicin" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Paludan.

Endnu en af Helen E. Dziemidko fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helen E. Dziemidko