Bog & idéHelen Eriksen

Bøger skrevet af Helen Eriksen

Læs mere om Helen Eriksen
3 produkter
3 produkter
Giv mens du vokser
STREAM
Giv mens du vokserHelen Eriksen
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Giv mens du vokser
Frugttræ-strategien
Frugttræ-strategienHelen Eriksen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Frugttræ-strategien
Giv, mens du vokser
Giv, mens du vokserHelen Eriksen
99,00 DKK
e-bog
(0)
Giv, mens du vokser

Mere om Helen Eriksen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Helen Eriksen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Eriksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forandringer spørger ikke om lov de kommer bare" udgivet af Beyond - "Giv, mens du vokser" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Giv mens du vokser" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Frugttræ-strategien" udgivet af Beyond Publishing - "Frugttræ-strategien" udgivet af Beyond Publishing

Helen Eriksens bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Helen Eriksen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Helen Eriksen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Eriksen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helen Eriksens "Forandringer spørger ikke om lov de kommer bare"

Hos Bog & idé er "Forandringer spørger ikke om lov de kommer bare" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Beyond.

"Giv, mens du vokser" af Helen Eriksen

"Giv, mens du vokser" er tilgængelig online som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Giv, mens du vokser" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helen Eriksen