Bog & idéHelene Høyrup

Bøger skrevet af Helene Høyrup

Læs mere om Helene Høyrup
1 produkter
1 produkter
Viden i spil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Viden i spilHans Jørn Nielsen
81,95 DKK
Hæftet
(0)
Viden i spil

Mere om Helene Høyrup

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Helene Høyrup. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Høyrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Digital literacy - en kulturel vidensmedieringsoptik" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Viden i spil" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Viden i spil" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Helene Høyrup

Helene Høyrup har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Høyrups bøger fås i flere forskellige formater. Høyrups bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Samfundslitteratur.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helene Høyrups "Digital literacy - en kulturel vidensmedieringsoptik"

"Digital literacy - en kulturel vidensmedieringsoptik" findes på den digitale boghylde som e-bog. Med "Digital literacy - en kulturel vidensmedieringsoptik" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Høyrups serie "Medier, kommunikation, journalistik". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Viden i spil" af Helene Høyrup

"Viden i spil" er til salg som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Viden i spil" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Medier, kommunikation, journalistik". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Helene Høyrup