Bog & idéHélène Lenoir

Bøger skrevet af Hélène Lenoir

Læs mere om Hélène Lenoir
1 produkter
1 produkter
Franske stemmer - Captations littéraires
BOEGERTILSTAERKPRIS
Franske stemmer - Captations littérairesChristian Prigent
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Franske stemmer - Captations littéraires

Mere om Hélène Lenoir

Hélène Lenoir har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Lenoirs bøger.
Bøgerne fra Hélène Lenoir tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Franske stemmer - Captations littéraires" udgivet af Etcetera - "Lindetræ" udgivet af Arvids - "Floden" udgivet af Arvids

Hélène Lenoirs bøger

Du kan bestille tre bøger af Hélène Lenoir her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lenoir kommer blot som hæftet. Lenoirs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hélène Lenoirs "Franske stemmer - Captations littéraires"

"Franske stemmer - Captations littéraires" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på mul og er udgivet af Etcetera.

"Lindetræ" af Hélène Lenoir

"Lindetræ" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Arvids, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hélène Lenoir