Bog & idéHelge Clausen

Bøger skrevet af Helge Clausen

Læs mere om Helge Clausen
5 produkter
5 produkter
393 danske katolikker og katolikker i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
393 danske katolikker og katolikker i DanmarkHelge Clausen
165,96 DKK
HARDBACK
(0)
393 danske katolikker og katolikker i Danmark
Danske katolske konvertitter mellem reformationen og religionsfriheden 1536-1849
BOEGERTILSTAERKPRIS
Danske katolske konvertitter mellem reformationen og religionsfriheden 1536-1849Helge Clausen
124,46 DKK
Hardback
(0)
Danske katolske konvertitter mellem reformationen og religionsfriheden 1536-1849
423 helgener i troen og kunsten
423 helgener i troen og kunstenErhard Gorys
199,95 DKK
Paperback
(1)
423 helgener i troen og kunsten
265 paver
BOEGERTILSTAERKPRIS
265 paverHelge Clausen
124,46 DKK
PAPERBACK
(1)
265 paver
21 konciler
21 koncilerHelge Clausen
99,95 DKK
Paperback
(1)
21 konciler

Mere om Helge Clausen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Helge Clausen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Clausen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Katolsk mini leksikon" udgivet af Katolsk Forlag - "393 danske katolikker og katolikker i Danmark" udgivet af katolsk forlag - "Bønnebog for Den katolske Kirke" udgivet af Ansgarstiftelsen - "265 paver" udgivet af Katolsk Forlag - "21 konciler" udgivet af Katolsk Forlag - "569 katolske anekdoter" udgivet af Katolsk Forlag - "Sankt Marie Kirke i Haderslev" udgivet af Sankt Marie Menighed. i kommission hos Katolsk Forlag - "- the written word is the most patient missionary -" udgivet af Katolsk Forlag - "Sankt Knud Lavard-bibliografi " i serien "Ælnoths skriftserie" udgivet af Ælnoth

Bøger skrevet af Helge Clausen

Du kan bestille ni bøger af Helge Clausen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Clausens bøger kommer i forskellige formater. Helge Clausen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helge Clausens "Katolsk mini leksikon"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Helge Clausen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Katolsk Forlag.

Helge Clausen "393 danske katolikker og katolikker i Danmark"

Det er muligt at købe Helge Clausens "393 danske katolikker og katolikker i Danmark" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er katolsk forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helge Clausen