Bog & idéHelle Bengtsson

Bøger skrevet af Helle Bengtsson

Læs mere om Helle Bengtsson
3 produkter
3 produkter
Under et lag af muld
Under et lag af muldHelle Bengtsson
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Under et lag af muld
Facaderenoveret
FacaderenoveretHelle Bengtsson
89,95 DKK
e-bog
(0)
Facaderenoveret
Er du lykkelig bag facaden?
Er du lykkelig bag facaden?Helle Bengtsson
99,95 DKK
e-bog
(0)
Er du lykkelig bag facaden?

Mere om Helle Bengtsson

Helle Bengtsson har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Bengtssons nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "9000 ord" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Himmelrummet tur-retur" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Er du lykkelig bag facaden?" udgivet af mellemgaard - "Facaderenoveret" udgivet af mellemgaard - "Facaderenoveret" udgivet af Mellemgaard - "Er du lykkelig bag facaden?" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Helle Bengtsson

Du kan bestille seks bøger af Helle Bengtsson her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Helle Bengtsson fås i flere formater. Bøgerne af Bengtsson er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helle Bengtssons "9000 ord"

"9000 ord" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Himmelrummet tur-retur" af Helle Bengtsson

Hos Bog & idé er "Himmelrummet tur-retur" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Bengtsson