Bog & idéHelle Jeppesen

Bøger skrevet af Helle Jeppesen

Læs mere om Helle Jeppesen
2 produkter
2 produkter
Analyseteknik
BOEGERTILSTAERKPRIS
AnalyseteknikMerete Norsker Bergsøe og Flemming Simonsen
539,96 DKK
(0)
Analyseteknik
Håndbog for laboratoriefolk
Håndbog for laboratoriefolkHelle Jeppesen og Merete Norsker Bergsøe
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog for laboratoriefolk

Mere om Helle Jeppesen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Helle Jeppesen. På listen nedenfor har du Jeppesens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog for laboratoriefolk" udgivet af Akademisk Forlag - "Analyseteknik" udgivet af Akademisk Forlag - "Håndbog for laboratoriefolk" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Analyseteknik" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Analyseteknik" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Håndbog for laboratoriefolk" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Håndbog for laboratoriefolk" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Analyseteknik" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Analyseteknik" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger af Helle Jeppesen

Du kan bestille ni bøger af Helle Jeppesen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Helle Jeppesen kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Jeppesen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Håndbog for laboratoriefolk" af Helle Jeppesen

Det er muligt at købe Helle Jeppesens "Håndbog for laboratoriefolk" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Helle Jeppesen "Analyseteknik"

Dette er en også en fantastisk bog fra Jeppesen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Jeppesen