Bog & idéHelle Kannik Haastrup

Bøger skrevet af Helle Kannik Haastrup

Læs mere om Helle Kannik Haastrup
2 produkter
2 produkter
Celebritykultur
BOEGERTILSTAERKPRIS
CelebritykulturHelle Kannik Haastrup
198,95 DKK
Paperback
(1)
Celebritykultur
Genkendelsens Glæde
Genkendelsens GlædeHelle Kannik Haastrup
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Genkendelsens Glæde

Mere om Helle Kannik Haastrup

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger fra Helle Kannik Haastrup. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Haastrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Celebritykultur" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Genkendelsens Glæde" i serien "Multivers Academic" udgivet af Forlaget Multivers

Bøger af Helle Kannik Haastrup

Du kan bestille to bøger af Helle Kannik Haastrup her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Haastrups bøger kommer i forskellige formater. Helle Kannik Haastrup bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helle Kannik Haastrups "Celebritykultur"

Hos Bog & idé er "Celebritykultur" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Haastrups serie "Kort og præcist om medier og kommunikation". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Genkendelsens Glæde" af Helle Kannik Haastrup

"Genkendelsens Glæde" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Multivers Academic". Det er Forlaget Multivers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Kannik Haastrup