Bog & idéHelle Klitgård Alrø

Bøger skrevet af Helle Klitgård Alrø

Læs mere om Helle Klitgård Alrø
2 produkter
2 produkter
Perspektiver på kommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Perspektiver på kommunikationIrene Oestrich
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på kommunikation
Coaching - fokus på samtalen
Coaching - fokus på samtalenSøren Willert
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Coaching - fokus på samtalen

Mere om Helle Klitgård Alrø

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger af Helle Klitgård Alrø. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Alrø.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Coachingens landskaber" udgivet af HansReitzels - "Coaching - fokus på samtalen" i serien "Organisatorisk coaching" udgivet af Gyldendal - "Perspektiver på kommunikation" udgivet af Gyldendal - "Coachingens landskaber" udgivet af HansReitzels

Bøger af Helle Klitgård Alrø

Helle Klitgård Alrø har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Alrøs bøger kommer i samtlige formater. Alrøs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helle Klitgård Alrøs "Coachingens landskaber"

Det er muligt at købe Helle Klitgård Alrøs "Coachingens landskaber" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Helle Klitgård Alrø "Coaching - fokus på samtalen"

Hos Bog & idé er "Coaching - fokus på samtalen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Organisatorisk coaching". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Klitgård Alrø