Bog & idéHelle Kryger Aggerholm

Bøger skrevet af Helle Kryger Aggerholm

Læs mere om Helle Kryger Aggerholm
1 produkter
1 produkter
Intern kommunikation under forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Intern kommunikation under forandringHelle Kryger Aggerholm
395,96 DKK
Paperback
(0)
Intern kommunikation under forandring

Mere om Helle Kryger Aggerholm

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Helle Kryger Aggerholm. Bogen hedder "Intern kommunikation under forandring". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet den på dansk. "Intern kommunikation under forandring" er desuden tilknyttet serien "Den kommunikerende organisation".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helle Kryger Aggerholms "Intern kommunikation under forandring"

Det er muligt at købe Helle Kryger Aggerholms "Intern kommunikation under forandring" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Den kommunikerende organisation". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Helle Kryger Aggerholm skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Kryger Aggerholm