Bog & idéHelle Rørbech

Bøger skrevet af Helle Rørbech

Læs mere om Helle Rørbech
3 produkter
3 produkter
Mellem tekster
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mellem teksterHelle Rørbech
63,95 DKK
Hæftet
Mellem tekster
Fagdidaktik i dansk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fagdidaktik i danskEllen Krogh
306,95 DKK
Hæftet
(1)
Fagdidaktik i dansk
Mellem tekster
Mellem teksterHelle Rørbech
191,95 DKK
PDF
Mellem tekster

Mere om Helle Rørbech

Helle Rørbech har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rørbechs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprogforum 69: Dannelse" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Fagdidaktik i dansk" i serien "Didaktik" udgivet af Frydenlund - "Mellem tekster" udgivet af Samfundslitteratur - "Mellem tekster" udgivet af Samfundslitteratur - "Kompetencer i dansk" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal - "Kompetencer i dansk" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger skrevet af Helle Rørbech

Der er seks tilgængelige bøger af Helle Rørbech hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Rørbechs bøger kommer i flere forskellige formater. Helle Rørbech bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helle Rørbechs "Sprogforum 69: Dannelse"

"Sprogforum 69: Dannelse" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Roskilde Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Helle Rørbech "Fagdidaktik i dansk"

Hos Bog & idé er "Fagdidaktik i dansk" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Rørbechs serie "Didaktik". Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Rørbech