Bog & idéHenning Engholt Jørgensen

Bøger skrevet af Henning Engholt Jørgensen

Læs mere om Henning Engholt Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Glad lærer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Glad lærerHenning Engholt Jørgensen
107,86 DKK
Paperback
(0)
Glad lærer
Glad lærer
Glad lærerHenning Engholt Jørgensen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Glad lærer

Mere om Henning Engholt Jørgensen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Henning Engholt Jørgensen. På listen nedenfor ser du de seneste af Jørgensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Glad lærer" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Glad lærer" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk

Henning Engholt Jørgensens bøger

Henning Engholt Jørgensen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Jørgensens bøger kommer i flere formater. Jørgensens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Glad lærer" af Henning Engholt Jørgensen

Det er muligt at købe Henning Engholt Jørgensens "Glad lærer" som ebog. Med "Glad lærer" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Henning Engholt Jørgensen "Glad lærer"

Hos Bog & idé er "Glad lærer" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Forfatterskabet.dk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Engholt Jørgensen