Bog & idéHenning Fjørtoft

Bøger skrevet af Henning Fjørtoft

Læs mere om Henning Fjørtoft
4 produkter
4 produkter
Læringsmål og taksonomiske redskaber
Læringsmål og taksonomiske redskaberLene Skovbo Heckmann
569,95 DKK
Paperback
(0)
Læringsmål og taksonomiske redskaber
Faglig kunnskap i skole og lærerutdanning II : nordiske bidrag til fagdidaktikken
Faglig kunnskap i skole og lærerutdanning II : nordiske bidrag til fagdidaktikkenTale M. Guldal (red.)
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Faglig kunnskap i skole og lærerutdanning II : nordiske bidrag til fagdidaktikken
Effektiv planlægning og vurdering
Effektiv planlægning og vurderingHenning Fjørtoft
299,95 DKK
EBOG
(0)
Effektiv planlægning og vurdering
God skole-hjem-kommunikasjon om barns lese- og skriveutvikling
God skole-hjem-kommunikasjon om barns lese- og skriveutviklingIris Hansson Myran
359,95 DKK
Hæftet
(0)
God skole-hjem-kommunikasjon om barns lese- og skriveutvikling

Mere om Henning Fjørtoft

Der er flere bøger af Henning Fjørtoft til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Fjørtofts nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Henning Fjørtoft tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Faglig kunnskap i skole og lærerutdanning II : nordiske bidrag til fagdidaktikken" udgivet af Fagbokforlaget - "Effektiv planlægning og vurdering" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Effektiv planlægning og vurdering " i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Læringsmål og taksonomiske redskaber" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo

Bøger af Henning Fjørtoft

Henning Fjørtoft har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Fjørtofts bøger kommer i samtlige formater. Henning Fjørtoft bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henning Fjørtofts "Faglig kunnskap i skole og lærerutdanning II : nordiske bidrag til fagdidaktikken"

Det er muligt at købe Henning Fjørtofts "Faglig kunnskap i skole og lærerutdanning II : nordiske bidrag til fagdidaktikken" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på flere sprog og er udgivet af Fagbokforlaget.

Henning Fjørtoft "Effektiv planlægning og vurdering"

Det er muligt at købe Henning Fjørtofts "Effektiv planlægning og vurdering" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Effektiv planlægning og vurdering" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Fjørtoft