Bog & idéHenning Heltbech

Bøger skrevet af Henning Heltbech

Læs mere om Henning Heltbech
1 produkter
1 produkter
Ledelse og samarbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse og samarbejdeHenning Heltbech
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse og samarbejde

Mere om Henning Heltbech

Henning Heltbech har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Heltbechs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse og samarbejde" udgivet af Gyldendal - "Ledelse og samarbejde" udgivet af Gyldendal

Mere om Henning Heltbechs bøger

Du kan købe to bøger af Henning Heltbech her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Heltbechs bøger fås kun som hæftet. Heltbechs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henning Heltbechs "Ledelse og samarbejde"

Det er muligt at købe Henning Heltbechs "Ledelse og samarbejde" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Ledelse og samarbejde" af Henning Heltbech

Hos Bog & idé er "Ledelse og samarbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Heltbech