Bog & idéHenning Jørgensen

Bøger skrevet af Henning Jørgensen

Læs mere om Henning Jørgensen
4 produkter
4 produkter
Kollektiv rationalitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kollektiv rationalitetHenning Jørgensen
422,96 DKK
Hæftet
(0)
Kollektiv rationalitet
Arbejdsmarkedsregulering
ArbejdsmarkedsreguleringHenning Jørgensen
439,95 DKK
EBOG
(0)
Arbejdsmarkedsregulering
Nye tendenser i organisation og ledelse
Nye tendenser i organisation og ledelseSteen Hildebrandt
0,00 DKK
Hæftet
(0)
Nye tendenser i organisation og ledelse
Kollektiv rationalitet
Kollektiv rationalitetHenning Jørgensen
349,95 DKK
EBOG
(0)
Kollektiv rationalitet

Mere om Henning Jørgensen

Henning Jørgensen har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Jørgensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aktiv arbejdsmarkedspolitik" udgivet af Djøf Forlag - "CLF report Indkomst- og beskæftigelsesmæssige effekter af udbygning af biogasproduktion i et landdistriktsperspektiv" udgivet af Danish Centre for Rural Research (CLF), University of Southern Denmark - "Bovins Bahrain" udgivet af Moesgård Museum - "De menneskelige ressourcer " udgivet af Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet - "Dansk Arbejdsmarkedspolitik" udgivet af Djøf Forlag - "Arbejdsmarkedsregulering" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Arbejdsmarkedsregulering" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Beskæftigelsesfaglighed" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Jobcentre og klemte kvalifikationer" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Lisbeth Nielsen" udgivet af Boggalleriet - "Dansk arbejdsmarkedspolitik" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kunsten og Aalborg Universitet" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Gudsegennavnet" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Henning Jørgensens bøger

Der er 13 tilgængelige bøger af Henning Jørgensen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Henning Jørgensen fås i flere formater. Jørgensens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henning Jørgensens "Aktiv arbejdsmarkedspolitik"

"Aktiv arbejdsmarkedspolitik" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"CLF report Indkomst- og beskæftigelsesmæssige effekter af udbygning af biogasproduktion i et landdistriktsperspektiv" af Henning Jørgensen

Det er muligt at købe Henning Jørgensens "CLF report Indkomst- og beskæftigelsesmæssige effekter af udbygning af biogasproduktion i et landdistriktsperspektiv" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Danish Centre for Rural Research (CLF), University of Southern Denmark, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Jørgensen