Bog & idéHenning Koch

Bøger skrevet af Henning Koch

Læs mere om Henning Koch
2 produkter
2 produkter
Det uniformerede ordenspoliti og besættelsen
Det uniformerede ordenspoliti og besættelsenHenning Koch
49,95 DKK
EBOG
(0)
Det uniformerede ordenspoliti og besættelsen
Demokrati - slå til! Statslig nødret, ordenspoliti og frihedsrettigheder 1932-1945
Demokrati - slå til! Statslig nødret, ordenspoliti og frihedsrettigheder 1932-1945Henning Koch
119,95 DKK
EBOG
(0)
Demokrati - slå til! Statslig nødret, ordenspoliti og frihedsrettigheder 1932-1945

Mere om Henning Koch

Hvis du søger en bog skrevet af Henning Koch, tilbyder vi et stort sortiment online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kochs nyeste udgivelser.
Bøgerne fra Henning Koch udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Demokrati - slå til! Statslig nødret, ordenspoliti og frihedsrettigheder 1932-1945" udgivet af SAGA Egmont - "Europe. The New Legal Realism" udgivet af DJØF - "Danmarks riges grundlove" udgivet af Christian Ejlers

Mere om Henning Kochs bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Henning Koch hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Kochs bøger kommer i udvalgte formater. Kochs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henning Kochs "Demokrati - slå til! Statslig nødret, ordenspoliti og frihedsrettigheder 1932-1945"

Det er muligt at købe Henning Kochs "Demokrati - slå til! Statslig nødret, ordenspoliti og frihedsrettigheder 1932-1945" som ebog. "Demokrati - slå til! Statslig nødret, ordenspoliti og frihedsrettigheder 1932-1945" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Europe. The New Legal Realism" af Henning Koch

"Europe. The New Legal Realism" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på mul og er publiceret af DJØF.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Koch