Bog & idéHenning Pold

Bøger skrevet af Henning Pold

Læs mere om Henning Pold
3 produkter
3 produkter
Det store K – Kim Larsen
Det store K – Kim LarsenHenning Pold
149,95 DKK
EBOG
(1)
Det store K – Kim Larsen
Det store K - Kim Larsen
Det store K - Kim LarsenHenning Pold
199,95 DKK
Hardback
(2)
Det store K - Kim Larsen
Det store K – Kim Larsen
STREAM
Det store K – Kim LarsenHenning Pold
169,95 DKK
Lydbog
(2)
Det store K – Kim Larsen

Mere om Henning Pold

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Henning Pold. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pold.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det store K – Kim Larsen" udgivet af Muusmann' Forlag - "Det store K - Kim Larsen" udgivet af Muusmann Forlag

Bøger skrevet af Henning Pold

Henning Pold har to bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Henning Pold bøger i flere formater. Bøgerne af Pold er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henning Polds "Det store K – Kim Larsen"

Hos Bog & idé er "Det store K – Kim Larsen" tilgængelig som ebog. "Det store K – Kim Larsen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Muusmann' Forlag.

"Det store K - Kim Larsen" af Henning Pold

Det er muligt at købe Henning Polds "Det store K - Kim Larsen" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Muusmann Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Pold