Bog & idéHenning Sørensen

Bøger skrevet af Henning Sørensen

Læs mere om Henning Sørensen
3 produkter
3 produkter
Ned med den fordømte snaps
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ned med den fordømte snapsHenning Sørensen
107,86 DKK
Indbundet
(0)
Ned med den fordømte snaps
Sørensen om Andersen
Sørensen om AndersenVilly Sørensen
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Sørensen om Andersen
Afholdsbevægelsen i Norden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Afholdsbevægelsen i NordenHenning Sørensen
58,06 DKK
Indbundet
(0)
Afholdsbevægelsen i Norden

Mere om Henning Sørensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Henning Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den danske officer" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Økologiske kartofler" udgivet af Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret Landbrugsforlaget - "Din studiekompetence" udgivet af Frydenlund - "Ledelse af kerneopgaven" udgivet af Akademisk Forlag - "Ned med den fordømte snaps!" udgivet af Hovedland - "Afholdsbevægelsen i Norden" udgivet af Hovedland - "Digtere og dæmoner" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Den, der går på muren" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Henning Sørensen

Henning Sørensen har otte bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Henning Sørensen bøger i samtlige formater. Henning Sørensen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den danske officer" af Henning Sørensen

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Sørensen, kan du godt glæde dig. Det er Nyt fra Samfundsvidenskaberne, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Henning Sørensen "Økologiske kartofler"

Endnu en af Henning Sørensen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret Landbrugsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Sørensen