Bog & idéHenning Vinther Rasmussen

Bøger skrevet af Henning Vinther Rasmussen

Læs mere om Henning Vinther Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Naturfag 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Naturfag 2Henning Vinther Rasmussen
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Naturfag 2

Mere om Henning Vinther Rasmussen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger fra Henning Vinther Rasmussen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Rasmussens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Naturfag 2" i serien "Sosu care¤Social- og sundhedsassistenter" udgivet af Gads Forlag - "Naturfag 2" i serien "Sosu care¤Social- og sundhedsassistenter" udgivet af Gad - "Naturfag 1 " i serien "Sosu care¤Social- og sundhedshjælpere" udgivet af Gad - "Naturfagligt" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Fylde og form" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim

Bøger af Henning Vinther Rasmussen

Du kan købe fem bøger af Henning Vinther Rasmussen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Rasmussens bøger kommer i et udvalg af formater. Rasmussen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henning Vinther Rasmussens "Naturfag 2"

Det er muligt at købe Henning Vinther Rasmussens "Naturfag 2" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Sosu care¤Social- og sundhedsassistenter". Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Henning Vinther Rasmussen "Naturfag 2"

Hos Bog & idé er "Naturfag 2" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Sosu care¤Social- og sundhedsassistenter". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Vinther Rasmussen