Bog & idéHenriette Moos

Bøger skrevet af Henriette Moos

Læs mere om Henriette Moos
4 produkter
4 produkter
Narrativ ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Narrativ ledelseStig Geer Pedersen
239,96 DKK
Bog
(0)
Narrativ ledelse
IT-projektarbejde
IT-projektarbejdeHenriette Moos
299,95 DKK
Hæftet
(0)
IT-projektarbejde
Narrativ ledelse
Narrativ ledelseHenriette Moos
279,95 DKK
EBOG
(0)
Narrativ ledelse
IT-projektarbejde
IT-projektarbejdeHenriette Moos
249,95 DKK
EBOG
(0)
IT-projektarbejde

Mere om Henriette Moos

Hvis du mangler en bog fra Henriette Moos, finder du et stort sortiment online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Moos' seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Furesø Erhvervsforenings historie gennem 125 år" udgivet af Furesø Erhvervsforening - "Narrativ ledelse" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Narrativ ledelse" udgivet af Gyldendal

Bøger af Henriette Moos

Henriette Moos har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Henriette Moos bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Moos er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Furesø Erhvervsforenings historie gennem 125 år" af Henriette Moos

Hos Bog & idé er "Furesø Erhvervsforenings historie gennem 125 år" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Furesø Erhvervsforening, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Henriette Moos "Narrativ ledelse"

Hos Bog & idé er "Narrativ ledelse" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Narrativ ledelse" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzels Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Henriette Moos