Bog & idéHenriette Søvind

Bøger skrevet af Henriette Søvind

Læs mere om Henriette Søvind
2 produkter
2 produkter
Slank med chokolade
BOEGERTILSTAERKPRIS
Slank med chokoladeHenriette Søvind
207,46 DKK
Hardback
(3)
Slank med chokolade
Hvem ejer dig - det gør du!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvem ejer dig - det gør du!Henriette Søvind
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Hvem ejer dig - det gør du!

Mere om Henriette Søvind

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Henriette Søvind. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Søvinds seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Slank med chokolade" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk - "Hvem ejer dig - det gør du!" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk

Bøger skrevet af Henriette Søvind

Henriette Søvind har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Henriette Søvind kommer i samtlige formater. Bøgerne af Søvind er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Forfatterskabet.dk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henriette Søvinds "Slank med chokolade"

"Slank med chokolade" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Forlaget Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Hvem ejer dig - det gør du!" af Henriette Søvind

Hos Bog & idé er "Hvem ejer dig - det gør du!" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Forfatterskabet.dk.
Detaljer
Fulde navn:
Henriette Søvind