Bog & idéHenrik Bonne Larsen

Bøger skrevet af Henrik Bonne Larsen

Læs mere om Henrik Bonne Larsen
3 produkter
3 produkter
En europæisk verdenshistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
En europæisk verdenshistorieHenrik Bonne Larsen
494,96 DKK
Hæftet
(1)
En europæisk verdenshistorie
Kina efter 1840
Kina efter 1840Henrik Bonne Larsen
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Kina efter 1840
Danmark i nyeste tid - efter 1989
Danmark i nyeste tid - efter 1989Henrik Bonne Larsen
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Danmark i nyeste tid - efter 1989

Mere om Henrik Bonne Larsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Henrik Bonne Larsen. På listen nedenfor har du Larsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danmark i nyeste tid - efter 1989" udgivet af L&R Uddannelse - "En europæisk verdenshistorie" udgivet af Gyldendal - "Danmark i nyeste tid - efter 1989" udgivet af L&R Uddannelse - "Danmarkshistorisk oversigt" udgivet af Systime - "Danmarkshistorisk oversigt" udgivet af Systime - "Verden i nyeste tid" udgivet af Systime - "Det moderne USA" udgivet af Systime - "Introduktion til historie" udgivet af Systime - "Kina efter 1840" udgivet af Systime

Henrik Bonne Larsens bøger

Du kan bestille ni bøger af Henrik Bonne Larsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Larsen som hæftet. Larsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Danmark i nyeste tid - efter 1989" af Henrik Bonne Larsen

"Danmark i nyeste tid - efter 1989" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af L&R Uddannelse.

"En europæisk verdenshistorie" af Henrik Bonne Larsen

Det er muligt at købe Henrik Bonne Larsens "En europæisk verdenshistorie" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Bonne Larsen